website - Mainsupport-25

MAINsupport monteurs hebben
brede ervaring en zijn snel
inzetbaar

website - Mainsupport-27

Persoonlijk advies over
de juiste man op
de juiste plaats

website - Mainsupport-32

Monteurs die passen
bij úw vraag en
bedrijfscultuur

website - Mainsupport-39

MAINsupport ontzorgt met
snel en persoonlijk
praktijkgericht advies

website - Mainsupport-41

Gecertificeerde monteurs
met actuele kennis
over veiligheid

website - Mainsupport-51

Korte lijnen en 24/7 bereikbaar
om capaciteitsproblemen
op te lossen

Nieuw gelieerd bedrijf MAINsupport B.V.

 

Ondanks de Coronatijd met al zijn onzekerheden, restricties en maatregelen is op 11 mei jongstleden een nieuw bedrijf gestart in Maastricht. De naam van dit bedrijf: RevisieBedrijf Zuyd, afgekort RBZuyd. 

RBZuyd (pre)fabriceert, onderhoudt, engineert, reviseert en repareert productiemachines en machineonderdelen. RBZuyd is met deze activiteiten een goede aanvulling op de activiteiten van MAINsupport.

 

Helemaal nieuw is RBZuyd eigenlijk niet, de geschiedenis van het bedrijf gaat zelfs al meer dan driekwart eeuw terug, tot begin jaren 30 van de vorige eeuw. Daar kwam afgelopen maart helaas een einde aan door het faillissement van Machinefabriek Bosserveld BV.

Een doorstart kon technisch niet worden gerealiseerd. Hierdoor hebben John Leurs en John Theunissen, eigenaren van MAINsupport BV uit Koningsbosch, industrieel dienstverlener in het technisch onderhoud, een nieuwe BV opgericht: RBZuyd BV. Ze hebben 16 medewerkers van het gefailleerde Bosserveld BV een arbeidscontract aangeboden en zijn gestart op de bestaande  en vertrouwde werklocatie in Maastricht.

De dagelijkse leiding van RBZuyd is in handen van Rob Albertz (oud-eigenaar Machinefabriek Bosserveld) en Jurgen Wolfs, die dit combineert met zijn werkzaamheden bij MAINsupport.

Aangezien de werkzaamheden van RBZuyd en MAINsupport in elkaars verlengde liggen, gaan de beide bedrijven in de toekomst nauw samenwerken. Zo kunnen ze hun klanten een groter totaalpakket aanbieden, kwaliteit van dienstverlening waarborgen en nog meer ontzorgen.

Meer info over RevisieBedrijf Zuyd? Kijk dan eens op www.rbzuyd.nl. 

< terug naar de homepagina